Korting op bol.com scoren doe je zo

Bol.com kortingen

Het kan haast niet zo zijn dat je nog nooit een pakketje hebt laten bezorgen dat je op bol.com hebt besteld. Het is wellicht de bekendste webwinkel die Nederland kent, en als je een bepaald product zoekt op internet verschijnt de aanbieding op bol.com in de meeste gevallen bovenin de zoekresultaten. Maar toch moet je opletten bij je aankoop. Dat bol.com de eerste suggestie is, betekent niet altijd dat het ook het goedkoopste alternatief is om je product aan te schaffen. In dit artikel lees je waar je op moet letten om zo voordelig mogelijk gebruik te maken van het aanbod dat op bol.com te vinden is.

Kortingscodes

Iedereen wordt blij van een kortingscode, het voelt alsof je exclusief aanspraak maakt op een lagere prijs voor een product waar een ander wel de volle mep voor moet betalen. Maar webwinkels, waaronder bol.com, zijn er niet meer zo happig op om kortingscodes zomaar rond te laten slingeren. Het verkrijgen van een kortingscode wordt alsmaar exclusiever. Om de meeste kortingscodes van bol.com te ontvangen, kun je twee dingen doen. Namelijk jezelf registreren, en jezelf op de nieuwsbrief abonneren.

Registratie en nieuwsbrief

Allereerst kun je een persoonlijke account op bol.com aanmaken. Door je geboortedatum in te vullen, krijg je op je verjaardag altijd een fraaie kortingscode van bol.com. Daarnaast is het geen overbodige luxe om jezelf aan te melden voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan natuurlijk een spambericht van tijd tot tijd, maar bol.com stuurt ook kortingscodes middels de nieuwsbrief naar haar klanten. Op die manier weet je dus zeker dat je geen enkele kortingsactie misloopt. In de nieuwsbrief worden ook de dagdeals aangekondigd. Dit zijn deals die voor 24 uur goedkoper worden aangeboden. Nog een reden om de nieuwsbrief in de gaten te houden.

Korting scoren op bol.com

Bulk-aankopen

Maak gebruik van de mogelijkheid om een product in grote getalen aan te schaffen, wanneer je hier een korting of aanbieding op voorbij ziet komen. We zijn geneigd om alleen te denken aan de korte termijn, en het feit dat je een product op dat specifieke moment nodig hebt. Maar als je bijvoorbeeld een aanbieding op wasmiddel voorbij ziet komen, waarom zou je dan niet gelijk groot inkopen zodat je voor een langere periode voorzien bent?

Retourdeals in de gaten houden

Een optie die bol.com wordt aangeboden, wordt vaak niet gebruikt door mensen omdat ze simpelweg niet weten van het bestaan hiervan. Retourdeals werken als volgt. Als je een product aanschaft via bol.com, heb je 14 dagen bedenktijd. Je kunt in de meeste gevallen het product al gebruiken, en het terugsturen wanneer het niet bevalt. Maar wat doet bol.com met producten die gebruikt zijn en worden teruggestuurd? Die komen in de retourdeals te staan. Dat wil zeggen dat je het product kunt aanschaffen, maar tegen een lagere prijs omdat het al eerder geretourneerd is door iemand anders. De kortingen die hierop worden gegeven zijn in de meeste gevallen echter minimaal.

Externe partijen

Op bol.com worden ook producten aangeprezen van externe verkopers. Dat is voordelig voor jou als consument, want zo heb je meer keuzevrijheid en kun je dus beter afwegen waar je het goedkoopst uit bent. Waar je ook op kunt letten, is de prijs die de externe partij op de eigen website voor het product vraagt. Het kan namelijk zo zijn dat een product voor een hogere prijs op bol.com is te vinden, omdat de externe verkoper op de eigen website een aanbieding hanteert die niet is doorgevoerd naar bol.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*