Gratis cadeau bij alles in 1 internetpakket

Tegenwoordig hebben veel aanbieders van telefoonabonnementen en energie aanbieders acties en kortingen zodra je overstapt of een nieuw abonnement afsluit. De afgelopen jaren zijn het aantal alles in 1 pakketten aanbieders enorm gestegen en ook zij beginnen nu met het aanbieden van acties. Zo krijg je bij verschillende telecom providers die internet aanbiedingen hebben al een tablet cadeau. Inmiddels is er zelfs een provider gestart met het aanbieden van een korting op een smartphone, vakantie en zelfs een MacBook!

Korting op MacBooks

Dit klinkt natuurlijk enorm interessant. Als we het vanuit een logisch oogpunt benaderen zien we dat vooral mensen die het financieel niet breed hebben overstappen naar een goedkopere provider op het gebied van alles in 1, telefonie en energie. Deze mensen zullen dan de korting op de MacBook uiteindelijk toch niet gebruiken omdat ze het geld niet beschikbaar hebben om het resterende bedrag te betalen voor de MacBook. Zo zal het aantal uiteindelijk gebruikte kortingscodes relatief laag liggen bij zo’n internet aanbieding.

Is een MacBook wel zo handig om te kiezen?

Natuurlijk zijn er altijd mensen die de korting wél gebruiken en dus wel goedkoop een MacBook aanschaffen. Deze mensen zullen zich echter verbazen als de MacBook over een tijdje gerepareerd dient te worden. Bij MacBooks komt het namelijk redelijk vaak voor dat de snelheid van de devices afneemt en dan moet de laptop geupgrade worden. Vaak rekenen bedrijven daar behoorlijk hoge tarieven voor, daarom is het belangrijk dat je als MacBook gebruiker online goed prijzen vergelijkt van reparaties van MacBooks of andere Apple producten.

Gratis welkomstkorting

Veel nieuwe klanten kiezen bij hun internetabonnement daarom ook voor maandelijkse korting (€5 per maand voor bijvoorbeeld 6 maanden of 12 maanden). Daarnaast zijn er ook gratis cadeaus beschikbaar. Zoals een goedkope tablet of action cam. Via internethunter.nl kun je de verschillende actuele aanbiedingen bekijken en direct overstappen van provider. Zowel voor een abonnement met internet en TV als internet plus bellen of een alles in 1 pakket. Je kunt de prijzen vergelijken en de snelste provider of juist de meest goedkope leveranciers van ADSL, Kabel of Glasvezel selecteren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*