Steigerbuizen met korting voor stalen en aluminium constructies

Voor stalen of aluminium constructies binnenshuis en buiten wordt steigerbuis gebruikt. Steigerbuis kan in diameter of dikte, kleur en materiaal verschillen. Wat je kiest hangt af van de sterkte, het doel  van de constructie, jouw smaak, budget en de rest van de omgeving of het interieur. Bij Tubeclamps.nl kan je terecht voor een breed assortiment steigerbuizen en steigerbuiskoppelingen. De winkel is in Veenendaal, maar er is ook een website en een webshop.

Website met webshop Tubeclamps.nl

De webshop is te bereiken via de website tubeclamps.nl waar nu een aanbieding van 15% korting op steigerbuiskoppelingen loopt. Hierop is informatie te vinden over afmetingen, materialen, kleuren. Behalve steigerbuis worden er steigerbuiskoppelingen of tubeclamps verkocht. Verder biedt Tubeclamps ook aanverwante producten aan. Zo is er steigerhout te koop maar ook meubels met steigerbuis frames. Deze meubels worden verkocht als Tubeclamp design. Er is een serie foto’s te zien met daarop rekken van steigerbuis, een hoogslaper en andere meubels gemaakt van steigerbuis. Verder zijn er ook nog andere artikelen te vinden benodigd voor constructies met steigerbuis zoals gereedschap. Online bestellingen die voor 15.00 zijn gedaan worden de volgende dag thuis bezorgd.

Soorten, maten, diktes en kleuren

In de winkel en in de webshop worden steigerbuizen in verschillende materialen en kleuren geleverd. Je kunt kiezen uit staal, zwart staal, aluminium rond en vierkant, onbehandeld en rond hout. De website geeft beschrijvingen en foto’s van de verschillende soorten steigerbuis. Naast het nieuwste aanbod worden er oudere producten in de outlet of sale verkocht tegen lagere prijzen.

Nog even wat korting in de wintersale

Op dit moment kan je nog even profiteren van de wintersale. Je krijgt 20% korting op steigerbuiskoppelingen en 10% korting op steigerbuizen. Meer informatie over overige voorwaarden en garantie is te vinden op de website tubeclamps.nl. De webshop heeft het webshop keurmerk. Klanten beoordelen Tubeclamps met een 9.3.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*