Vanuit huis shoppen met korting bij Bol.com

Naar de winkel gaan om je boodschappentassen vol te laden met aankopen en daarvoor de hele stad door te moeten lopen is iets wat je tot een paar jaar geleden nog volop deed. Vandaag de dag is dat echter anders geregeld. Boodschappen doe je niet meer in een winkelstraat. Je gaat met een kop koffie achter je computer zitten en je gaat op het internet winkelen. In de meeste gevallen zal jij je boodschappen bij een aantal winkels moeten bestellen omdat nou eenmaal niet iedere webwinkel een volledig assortiment heeft.

Hoe anders is dit bij Bol.com. Daar waar het vroeger de grootste leverancier van boeken en cd’s was, levert Bol.com tegenwoordig een volledig assortiment. Uiteraard kan je nog steeds je boeken bij deze winkel bestellen, maar ook de luiers voor je baby, de meubelen voor in je huis en wat je al niet meer kan bedenken; je vindt werkelijk alles onder één dak bij deze webwinkel gigant.

Ben jij ook zo gek op sale

Bij een normale winkel kijk je altijd graag rond wanneer het sale is. Bij een webwinkel heb je die mogelijkheid meestal niet. Daarom is het geweldig nieuws dat je het hele jaar door met korting bij Bol.com kan bestellen. Schrijf jij jezelf in voor hun nieuwsbrief, dan word je uitgebreid van alle kortingen op de hoogte gehouden. Je kan zelfs aangeven voor welke thema’s jij de kortingen wil ontvangen.

Heb je een gezin met kleine kinderen, dan hoor je wanneer je kwantumkorting krijgt bij de luiers. Houd jij meer van technologie, dan word je op de hoogte gehouden van de kortingen die worden gegeven op technische snufjes. Bol.com heeft een sale afdeling waar het eigenlijk het hele jaar door uitverkoop is. De kortingen lopen daar op tot wel 70 procent.

Voordelig groot ingekocht

Een gedeelte apart is de bulk 10 daagse. Artikelen die door Bol.com in bulk zijn ingekocht worden in die periode tegen spotprijzen aangeboden. Je zou er echt niet meer voor naar de winkel gaan. In maart, mei en september is het dozen vol korting shoppen bij Bol.com. En die dozen ga je natuurlijk niet zelf slepen; dat laat je doen door de bezorger. Dat is wel zo handig.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*