Een dagje Blijdorp met het hele gezin

Vandaag de dag zijn er steeds meer mogelijkheden om met vrienden of met je gezin een dagje weg te gaan. Je kan het zo gek niet bedenken wat er allemaal te doen is. Er zijn nou eenmaal van die uitstapjes de ervoor zorgen dat de adrenaline door je aderen giert. Veel mensen kiezen voor een uitstapje met een wat rustiger karakter. Zeker wanneer je in Rotterdam of in de directe omgeving van Rotterdam woont is een dagje met het gezin naar de dierentuin na al die jaren nog altijd mateloos populair.


Blijdorp heeft dan ook een behoorlijk aantal dieren, en die zie je in een habitat die aardig overeenkomt met hun natuurlijke woonomgeving. Een dagje naar de dierentuin is dan ook veel meer dan een beetje aapjes kijken, al is dat nog altijd het meest geliefde onderdeel van een dergelijk dagje weg. Een reden waarom mensen echter afzien van een dagje Blijdorp is de toegangsprijs. Met korting naar Blijdorp is dan ook een geweldig idee.

Jij loopt zo de rij voorbij

Zo’n korting kan je op allerlei manieren bedingen. Je zou allereerst de tickets voor Blijdorp online kunnen kopen. Je bespaart op dat moment 3 euro per ticket, en eenmaal bij de dierentuin kan je gelijk doorlopen zonder dat je in een lange rij hoeft te wachten. Ga  je vaker dan eens per jaar naar Blijdorp toe, dan kan je wellicht een abonnement kopen. Je hebt die kosten er met twee bezoekjes uitgehaald, waarna je ongelimiteerd naar de dierentuin toe kan.


Vouchers bij HEMA kopen is ook een optie. Die vouchers bieden jou toegang tot Blijdorp voor een prijs die vele malen lager ligt dan de prijs die je aan de kassa betaalt. Bedenk je wel dat deze vouchers een bepaalde periode geldig zijn. Je kan ze dus niet oneindig bewaren.


Kom jij uit Rotterdam, dan kan je een Rotterdampas aanschaffen. Je koopt dan een abonnement met 50 procent korting. Op die manier kan je wel iedere week rondstruinen met je gezin door de dierentuin. Een korting voor Blijdorp heb je dus zo in de pocket. Gelukkig maar, want het leven is al duur genoeg tenslotte.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*