Tickets voor de Efteling met extra korting

Korting voor de Efteling

Nederland kent heel veel pretparken. Ieder jaar lijkt er weer een nieuw amusementspark bij te komen waar mensen massaal naartoe trekken voor een dag ongelimiteerd plezier. Er is echter één pretpark wat er met kop en schouders bovenuit steekt als het gaat om populariteit. We hebben het in dat geval natuurlijk over de Efteling bij Kaatsheuvel. Dit pretpark, ooit begonnen als een sprookjespark, zorgt ervoor dat er bijna ieder jaar een nieuwe attractie wordt geopend om nog spectaculairder dan daarvoor uit de bus te komen.

De Efteling heeft enorm veel te bieden en je moet meerdere keren gaan voordat je in alle attracties bent geweest. Er is maar één ding wat jou eigenlijk weerhoudt om dit te doen. We hebben het dan over de toegangsprijs. Het is dan ook goed nieuws; je kan met korting de Efteling bezoeken. De manieren om zo’n korting te krijgen zijn talloos. We hebben ze voor je uitgezocht.

Boodschappen doen en korting sparen

Allereerst is daar de spaaractie van de Albert Heijn. De spaarkaartenactie is mateloos populair. Je krijgt per volle spaarkaart een tientje korting op een entreekaart. Dat tikt aan wanneer je meerdere entreekaarten tegelijk gaat bestellen. Met een keer boodschappen doen voor de week heb je wel één tot twee spaarkaarten vol.

Daarnaast kan je een toegangskaartje voor de Efteling betalen met je Airmiles. Met 3500 Airmiles krijg je een toegangskaartje gratis. Die Airmiles verzamel je eigenlijk ongemerkt dus het is een leuk opstekertje.

Tickets kopen achter je computer

Een manier om snel door het toegangspoortje te komen bij de Efteling terwijl je langs de lange rij wachtenden loopt is het online ticket. Dit koop je via de website van de Efteling. Met 3 euro korting per ticket bestel jij dan je toegangskaarten die je gelijk kan printen.

De laatste manier om echt alle attracties te kunnen bezoeken voor een lage prijs is het Efteling abonnement. Dit abonnement is het hele jaar door geldig, omdat ze nu eenmaal het hele jaar door in plaats van alleen maar in het seizoen open zijn. Je krijgt dan direct een korting van 50 procent op andere pretparken in Nederland en de mogelijkheid om je vrienden tegen gereduceerd tarief mee te nemen de Efteling in. Kies je nu voor een wandeling in het sprookjesbos of een duizelingwekkende vlucht in de Baron? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij de Efteling, met korting. Wie wil dat nu niet.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*