Winkelen met korting bij Wehkamp

Korting Wehkamp

Er was een tijd dat je voor het kopen van je kleding en gebruiksvoorwerpen naar de winkelstraat ging. Met volle tassen liep je te zeulen terwijl het buiten ook nog eens begon te regenen. Vervolgens mocht jij – vaak maar half geslaagd – je auto weer oppikken uit een overvolle parkeergarage en een behoorlijk bedrag aan parkeerkosten aftikken. Een middagje boodschappen doen was in die tijd iets wat je niet altijd van harte deed.

Vandaag de dag ziet de winkelstraat er troosteloos en leeg uit. De parkeertarieven zijn hoger dan ooit, maar de boodschappen kan je nauwelijks nog in de winkel doen. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun boodschappen online te halen. Ooit begon woonwarenhuis Wehkamp als een postorderbedrijf met een dikke catalogus die op jouw deurmat viel. Je zocht uit wat je wilde bestellen en gaf je bestelling aan een telefoniste door. Daarna werd jouw bestelling met een paar dagen bezorgd.

Winkelen bij Wehkamp is weer helemaal trendy

Vandaag de dag is winkelen bij Wehkamp een stuk aantrekkelijker geworden. Je vindt nagenoeg alle bekende merken bij Wehkamp en je kan er voor kleding, witgoed, elektronica en de volledige inrichting van je huis terecht. Winkelen is weer gemakkelijk geworden. Er is slechts één ding wat je stiekem een beetje mist wanneer je achter je computer zit te winkelen. Korting. Sales is immers iets waar iedereen enorm van houdt. Winkelen met korting bij Wehkamp. Gelukkig voor jou is het mogelijk.

Koop jij voor het eerst bij Wehkamp, dan krijg je een introductie korting van 7,50 euro. Dat is mooi meegenomen wanneer je een bestelling gaat plaatsen. Daarnaast is het goed om te weten dat de verzendkosten bij Wehkamp – die nogal kunnen oplopen wanneer je iets groots bestelt – bij kortingsacties gratis zijn. Dat scheelt een behoorlijk stuk op je totale winkelmandje.

De dure zaken van het leven goedkoper gemaakt

Een van de zaken die het leven van jonge ouders duur maken zijn luiers. Echt, je loopt erop leeg en je halve huishoudbudget lijkt er naartoe te gaan. Het is dan ook goed om te weten dat je bij Wehkamp zogeheten maandboxen kan bestellen waar genoeg luiers in zitten. Je koopt zo’n maandbox met 30 procent korting. Reken maar dat dit oploopt. Jouw kind is een bofkont op deze manier.

Nog iets waar mensen dol op zijn is de sales. Bij een gewone winkel is het een paar keer per jaar sales. Wehkamp heeft echter een rubriek ‘sales’ die continu wordt aangevuld met nieuwe producten. Jij koopt op die manier een product wat uit het assortiment gaat met 70 procent korting. Reken er maar op dat dit aantikt.

Als laatste willen we de dagdeal onder je aandacht brengen. Een product – meestal uit het elektronica assortiment – wat met 50 procent korting wordt aangeboden. Deze actie geldt één dag dus je moet er dan wel snel bij zijn. Winkelen met korting bij Wehkamp is dus een leuke activiteit waarbij je zelf niet met je boodschappen hoeft te sjouwen. Alleen wachten op de postbode is genoeg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*