Extra korting in het laagseizoen bij Roompot vakanties

De tijd dat je met je gezin of met je vrienden eens per jaar een week naar het buitenland vertrok op vakantie en dat als je enige vakantie beschouwde ligt al ver achter ons. Vandaag de dag is het heel normaal dat jij er meerdere malen per jaar een aantal keren een weekendje op uit gaat. Zo’n weekendje weg vier je vaak in een mooi vakantiepark.

Roompot is een vakantieorganisatie die mooie parken heeft die over het hele land verspreid zitten. Ze zijn natuurlijk overbekend vanwege hun huisjes aan de kust in Zeeland, maar Roompot neemt steeds meer kleine vakantieparken over die door hun overdaad aan groen en mooie huisjes met recht pareltjes genoemd mogen worden.

Een vakantiepark is een plek die doorgaans een eigen zwembad heeft en vaak is er ook een stuk overdekt entertainment naast waar jij naartoe kan gaan wanneer je heerlijk ontspannen op stap wil. Een dergelijke plaza biedt jou een stukje overdekte zomer, terwijl het buiten echt Hollands hondenweer is.

Wat gebeurt er bij Roompot in het laagseizoen

Jij vraagt je natuurlijk af wat er gebeurt in zo’n vakantiepark op een moment waarop het geen hoogseizoen is. We hebben nieuws voor jou. Tijdens zo’n laagseizoen is het vaak zo dat de activiteiten op een Roompot park gewoon doorgaan. De winkels zijn gewoon open, en ook het zwembad in een vakantiepark biedt jou hetzelfde vertier.

Het enige verschil met het hoogseizoen is eigenlijk de prijs. Een huisje in het laagseizoen is eenzelfde huisje als dat wat je huurt in het hoogseizoen. De luxe faciliteiten zijn allemaal gelijk, dus waarom zou je niet buiten het hoogseizoen om een kort verblijf bij Roompot boeken. Wie een dergelijke korting aantrekkelijk vindt bij het boeken van een vakantiehuisje kan direct boeken via Roompot zelf. Boek je een lang verblijf buiten het hoogseizoen om, in de periode buiten de zomervakantie om kan voor een aantal huisjes een verblijf boeken van 14 dagen terwijl je slechts voor 7 dagen betaalt. Je betaalt in dat geval de normale huurprijs zoals die op de website staat, maar je betaalt slechts voor 1 week terwijl jij 2 weken vakantie viert.

Een lang verblijf voor de prijs van twee weken

Wil je nog langer weg, dan kan je 3 weken vakantie vieren voor de prijs van 2 weken. Je betaalt in dat geval voor de eerste twee weken het normale tarief zoals dat op de website staat, terwijl je de derde week gratis krijgt. Op die manier ben je een langere tijd weg, je boekt dus een lang verblijf. Prima om uitgebreid vakantie te vieren, maar ook geweldig om een tijdje van huis weg te zijn omdat er op dat moment bijvoorbeeld werkzaamheden bij jou thuis plaatsvinden waardoor je liever de rust op zoekt.

Ben je een vaste gast bij Roompot, dan komt de organisatie door het jaar heen met extra aantrekkelijke aanbiedingen voor jou waarmee je tussendoor heerlijk een weekendje of een week weg kan naar een gezellig Roompot park met een korting die op kan lopen van 15 tot wel 45 procent. Vaste klanten horen immers te worden beloond, en daar mag jij best van profiteren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*