Korting voor een Landal vakantiepark

Korting Landal

Een aantal jaar geleden was het nog zo dat jij met je gezin eens in het jaar op vakantie ging. In de zomervakantie pakten jullie je koffers om naar het buitenland te vertrekken. Een vakantie in eigen land was ook een optie. In veel gevallen gingen jullie dan naar een vakantiehuisje toe. Waarschijnlijk heb jij je vast wel eens afgevraagd wat er gebeurt in zo’n vakantiepark wanneer het geen hoogseizoen is.

Het zal je niet verbazen dat al het entertainment op een vakantiepark op zo’n moment gewoon geopend is. De horeca is gewoon geopend, en ook het zwembad waar het eigenlijk altijd mooi weer is, is open. Vaak is het er door het jaar heen heerlijk rustig. Voor een directie van een Landal park is dit een stuk minder aantrekkelijk dan voor jou als vakantieganger.

Een weekendje weg voor een leuke prijs

Een weekendje weg is namelijk steeds gewoner aan het worden. Veel mensen grijpen een paar snipperdagen aan om een lang weekend te houden waarin ze met hun gezin of met een vriendenkring naar een vakantiehuisje toe gaan. Het enige wat jullie vaak tegenhoudt is de prijs van een dergelijk vakantiehuisje. Landal staat namelijk bekend om zijn mooie vakantieparken en om de redelijk prijzige huisjes.

Met korting naar Landal klinkt jou dan ook vast als muziek in de oren. Wanneer jij naar zo’n mooi vakantiepark wil gaan en daar een weekend wil genieten van het comfort in een luxe vakantiehuisje kan je prima met korting weg. De organisatie doet er namelijk van alles aan om de vakantiehuisjes van Landal ook buiten het hoogseizoen te verhuren. De schoolvakanties zijn echt niet meer de periodes waarin zo’n park propvol zit, al zou je dat wel denken.

Naar een vakantiepark buiten de schoolvakanties

Om die reden kan jij in de schoolvakanties maar ook daar buiten geweldig een weekendje of een midweek weg naar een Landal park van jouw keuze. Wanneer je kijkt op de website van Landal kom je een aardige rij aantrekkelijke last minute mogelijkheden tegen. In de schoolvakantie naar dat ene park toe met een net gerenoveerde plaza? Het is vaak mogelijk met kortingen die oplopen van 20 tot 40 procent voor een vakantieverblijf.

Jouw bezoekje daar is waarschijnlijk een lekker maker voor de zomervakantie van dat jaar. Op die manier is het voor zowel jou als voor het Landal park een duidelijke win-win situatie. Val jij in een bepaalde doelgroep doordat je bijvoorbeeld 65 plus bent, of doordat je kleine kinderen hebt die nog niet gebonden zijn aan schoolvakanties; in dat geval kan je vaak via een tijdschrift of een club voor jonge ouders of vitale senioren een leuke korting behalen.

Een vakantiehuisje in het buitenland

Met een korting die oploopt van 20 tot 45 procent kan jij mooi in eigen land een weekendje weg. Je hoeft echter niet in Nederland te blijven aangezien Landal ook vakantieparken heeft in Duitsland, België, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Een korte vakantie in binnen- of buitenland met een leuke korting boek je zo.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*