Krijg geld terug op jouw aankopen met cashback acties

Cashback

We zullen er geen doekjes om winden. Wij Nederlanders zijn een spaarzaam volkje. We zijn dol op sales en op korting. Op het moment dat we iets gratis of met korting kunnen krijgen zullen we ons in allerlei bochten wringen om deze korting ook daadwerkelijk te krijgen.

Doorgewinterde koopjesjagers spitten dan ook in het weekend de folders van de supermarkten in de buurt door om hun boodschappenlijstje zo voordelig mogelijk in huis te kunnen halen. We zijn bereid om stad en land af te rijden om onze spullen tegen een zo laag mogelijke prijs in huis te halen. Teveel betalen; dat is iets waar wij Nederlanders namelijk absoluut niet van houden.

Wat is er nou leuker dan korting

Koopjes scoren is dan ook iets wat we bijna het liefste doen, maar er is slechts één ding leuker dan korting krijgen bij de aankoop van een artikel; cashback acties. Niet voor iedereen is dit begrip even bekend dus we zullen het toelichten. Cashback is iets wat inhoudt dat jij een artikel koopt en daarna krijg je een deel van dit aankoopbedrag als een contante korting op je bankrekening teruggestort.

Cashback is iets wat oorspronkelijk alleen bekend was bij levensmiddelen en cosmetica. Lekker in het leven is zo’n club die ervoor zorgt dat jij de nieuwste producten op het gebied van levensmiddelen kan kopen waarna je – bij het opsturen van je kassabon – het aankoopbedrag terug krijgt gestort. Lekker in het leven is een onderdeel van producent P&G. Om de zoveel maanden krijg je een bonnenboekje toegestuurd met coupons erin. Die coupons kan jij gebruiken wanneer je iets koopt in de supermarkt wat nog redelijk onbekend is. Via de website van Lekkerinhetleven kan jij  je lidmaatschap activeren.

Cashback voordeel in de supermarkt

Een andere manier van cashback vind je in tijdschriften van supermarkten zoals bijvoorbeeld de Allerhande. Hier vind je artikelen waarvan jij het aankoopbedrag kan terugkrijgen wanneer je een ingevulde waardebon inlevert, samen met de aankoop-bon. Op die manier maak je kennis met een deel van het assortiment van jouw favoriete supermarkt wat je nog niet kende.

Ook elektronica leveranciers bieden cashback acties aan op bepaalde apparatuur. Deze reclames zie je dan in de folder van een elektronicahandel staan, waarna jij de korting op jouw artikel naderhand kan claimen bij de fabrikant.

Een laatste manier van cashback acties is die van elektriciteitsleveranciers. Jij kan een korting krijgen van bijvoorbeeld 50 euro, die zij vervolgens verrekenen met jouw voorschotbetalingen gedurende je contracttermijn. Zo heb je maandelijks een paar euro voordeel. Dat komt toch weer mooi van pas in deze dure tijden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*