Shoppen met extra voordeel bij Coolblue

Cool blue korting

Er was eens een tijd dat elektronica winkelen een vervelende zaak was. Je ging naar een elektronica winkel toe alwaar een opdringerige verkoper naar je toe kwam. Er werd maar half geluisterd naar wat jij nu echt wilde hebben want de verkoper had allang in gedachten welk duur apparaat hij jou zou gaan verkopen. Een nieuwe televisie of laptop kopen werd een extreem prijzige aangelegenheid waar je maar liever niet aan begon.

Dat was ooit, totdat Coolblue kwam. Coolblue is een webwinkel organisatie die begon als één webwinkel maar zijn assortiment tegenwoordig aanbiedt vanuit meer dan 323 specialistische webwinkels. Dit heeft enorm veel voordelen voor jou. Het grootste voordeel is toch wel dat je alle merken onder één dak vindt per categorie. Het is niet eens zo dat je alleen de A-merken in een webshop treft.

Supersnel geleverd

De webwinkels van Coolblue bieden jou namelijk genoeg keuze uit het onderste segment, het middensegment en het bovenste segment wanneer het aankomt op merken. De prijs is altijd gelijk aan de prijs die je in de winkel zou betalen. Het grote voordeel van Coolblue zie je wanneer jij je spullen gaat bestellen. Een bestelling kan je – mits voor 12:00 geplaatst – dezelfde avond nog laten bezorgen bij jou thuis.

Jij zou geen Nederlander zijn als je niet helemaal wild werd van korting. En dat is iets waar ze bij Coolblue alles vanaf weten. Korting bij Coolblue is dan ook niet iets wat je alleen op een bepaald moment tijdens de sales ziet; je krijgt het hele jaar door interessante kortingen.

Krijg het laatste voordeelnieuws van Coolblue

Wie zich inschrijft voor hun nieuwsbrief krijgt – per thema – de kortingen toegestuurd waar jij gebruik van kan maken. Die korting is niet gering. Een korting van 100 euro op een laptop is namelijk iets wat al snel minimaal 25 procent van de aanschafprijs is. Tot 100 euro korting op je wasmachine is ook altijd mooi meegenomen. En koop jij je nieuwe wasmachine omdat de oude ermee is opgehouden; diezelfde avond nog wordt hij gebracht.

Een andere interessante korting is de 20 euro inruilkorting wanneer jij bij pdashop een nieuwe smartphone gaat uitzoeken. Je oude toestel ruil je in, wat weer geld waard is in de vorm van een interessante korting op je nieuwe toestel. In de lade laten verstoffen is tenslotte zonde.

Het tweedekansje

Een laatste korting die we je niet willen onthouden en die heel specifiek is voor Coolblue is het ‘tweedekansje’. Dit zijn apparaten die ooit werden verzonden naar een klant maar weer retour kwamen omdat ze niet naar wens waren. Deze apparaten worden volledig nagekeken en vervolgens met een behoorlijke korting opnieuw te koop aangeboden. De garantie die jij krijgt is hetzelfde als bij een andere aankoop. De prijs is aanmerkelijk lager.

Wil je nog meer korting, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Coolblue. Je krijgt dagelijks de nieuwste kortingen in je mailbox waar jij je voordeel mee kan doen. Waarom zou je wachten tot het uitverkoop is in een fysieke winkel om een leuk koopje te scoren; Coolblue houdt net zoveel van korting en sales als jij.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*