Korting voor jong tot oud bij CenterParcs

Leuke kortingen en acties van CenterParcs

Vandaag de dag gaan gezinnen echt niet meer standaard een keer per jaar een week of twee op vakantie. Het wordt steeds gewoner om ook buiten de zomervakantie om een aantal keren met je gezin of met vrienden een weekendje of een midweek weg te gaan. Een dergelijk kortdurend vakantieverblijf boek je het liefste op een plek waar je verzekerd bent van vertier, ook al is het buiten echt Hollands hondenweer. In dat geval is CenterParcs de aangewezen plek om er eens helemaal tussenuit te gaan.

CenterParcs is zo’n vakantiepark wat genoeg vermaak aanbiedt en wat doorgaans huisjes in overvloed op zijn park heeft staan. In het hoogseizoen zijn al die huisjes echt wel volgeboekt, maar buiten het hoogseizoen om kan het er behoorlijk rustig zijn. CenterParcs heeft echter een mooie plaza en vaak ook een subtropisch zwemparadijs. Die plekken blijven geopend, ook al is er een minimale bezetting in de vakantiehuisjes. De kosten die een plaza en een zwembad met zich meebrengen lopen voor de directie behoorlijk op. Ze zullen dan ook tenminste voldoende gasten kunnen zien bij deze attracties.

Vakantiehuisjes moeten gevuld zijn

Het is de directie van CenterParcs er dan ook alles toe gedaan dat deze huisjes gevuld zijn buiten het hoogseizoen. Om dit voor elkaar te krijgen laten ze de prijzen van de huisjes geregeld zakken. Wie binnen een bepaalde doelgroep valt krijgt al snel korting bij CenterParcs. Heb jij bijvoorbeeld kleine kinderen waardoor je nog niet aan de schoolvakanties gebonden bent, dan kan je gemakkelijk een leuke korting krijgen buiten het hoogseizoen om. Ben je al wat ouder en heb je geen kinderen meer in huis die afhankelijk zijn van de zomervakanties, dan kan je ook een korting krijgen bij CenterParcs.

Wie niet in één van deze doelgroepen valt maar toch met korting een weekend weg wilt kan gebruik maken van meerdere actiecodes van CenterParcs om de huisjes die anders leegstaan te vullen. Een dergelijke korting kan oplopen tot wel 40 of 50 procent van de normale huurprijs.

Je huurt een basic huisje

Bedenk je wel dat de prijs die je in dat geval bij een aanbieding ziet staan vaak geldt voor één standaard huisje zonder extra comfort en luxe pakketten. Wil jij hier toch gebruik van maken, dan zal je deze zaken bij moeten boeken en dat extra bedrag komt dan op de uiteindelijke rekening te staan.

Met korting naar CenterParcs gaan is dan ook een kwestie van kijken wat je echt nodig hebt tijdens een weekendje weg. Daarna kan het zomaar zo zijn dat jij nu boekt en volgend weekend al in een vakantiehuisje kan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*